введення в трояндами, нафти і стегна

Роза є свого роду багаторічних чагарників квітка або винограду роду Роза, в сімейства розоцвітих, який містить понад 100 видів і поставляється в різних кольорах. Види утворюють групу зводити чагарників, і сходження або задньої рослини, із стеблами, які часто озброєні гострими колючками. Більшість з них родом з Азії, з меншим числом видів родом з Європи, Північної Америки, Африки і північний захід. Уродженці, сортів і гібридів все широко вирощуються за їх красу і аромат.

Листя чергові, перисто-з’єднання, з різко зубчасті овальних листочків. М’ясисті їстівні рослини плоди, які дозрівають в кінці літа до осені, називається шипшини. Роза рослини варіюються в розмірах від компактних, мініатюрних троянд, альпіністам, які можуть досягати декількох метрів у висоту. Види з різних частин світу легко схрещуватися, яка породила багатьох видів садових троянд.

Рози найкраще відомі своїми квітами. Рози популярних чагарників сад, як квітучі кущі. Вони також вирощують як зрізані квіти, як один з кольорів найбільш популярних і часто продаються флористів. Кілька троянди вирощують запашні листя.

Рожеве масло троянди пара екстрагують ефірну олію з квітів троянди, які були використані в парфумерії протягом століть. Рожева вода, зроблені з рожевого масла, широко використовується в азіатській і близькосхідної кухні. Французи відомі своїм троянди сироп, найчастіше зроблені з екстракту з пелюсток троянд. У Сполучених Штатах, ця французька троянда сироп використовується, щоб зробити троянду булочки і зефір.

Роза духи виготовлені з рожевого масла або рожеве масло, яке являє собою суміш летючих ефірних масел, отриманих шляхом парової дистиляції подрібнених пелюсток троянд. Техніка зародилася в Персії (слово Роза сама з перської), потім поширюються через Аравію і Індію, але в даний час близько 70% до 80% продукції знаходиться в Долині троянд біля Казанлик в Болгарії, з деякими виробництва в Qamsar в Ірані та Німеччини . Кааби в Мецці щорічно омивається іранської рожевою водою з Qamsar. У Болгарії, Ірану та Німеччини, дамаської троянди використовуються. У французькій нафтової промисловості троянда Rosa Centifolia використовується. Масло прозорий блідо-жовтий або жовтувато-сірий колір. ‘Rose Абсолютне “не містить розчинників екстрагують гексаном і виробляє темніше масло, темно-жовтого до помаранчевого кольору. Питома вага нафти, що видобувається про один з трьох тисячних до один-шість тисячних вага квітів, наприклад, близько двох тисяч квітів, необхідних для виробництва одного грама масла.

Шипшини, плоди деяких видів, використовується як незначне джерело вітаміну С. Рози також можуть бути посаджені хеджування, а також для ігор кришку. Вони іноді зроблені в варення, желе, мармелад і, або варять для чаю, в першу чергу для їх високого вмісту вітаміну С. Вони також наполягали і фільтрують, щоб зробити сироп шипшини. Шипшини також використовують для виробництва шипшини масло, яке використовується в шкірі продуктів і деякі декоративної косметики.